Eetcafé

Bij eetcafé het Wapen van Westerbork kan je onbezorgd genieten van de lekkerste gerechten. Aan iedereen is gedacht en de menukaart is dan ook zorgvuldig samengesteld. Vis, vlees of vegetarisch? Kleine eter, grote eter? Maak je geen zorgen, wij houden graag rekening met iedereen! Ook wanneer je een speciaal dieet volgt dan horen we dat graag van je. Laat het ons wel even van te voren weten, zodat wij ons uiterste best voor je kunnen doen! Voor de kinderen is er natuurlijk een kindermenu, met (niet te missen) een kleurplaat!

Eetcafé

Heerlijk eten voor een eerlijke prijs

Even lekker op je gemak een avondje uiteten? Wij serveren heerlijk eten voor een eerlijke prijs. Op onze menukaart vind je traditionele maar ook verrassende gerechten. Nieuwsgierig geworden? Neem dan alvast even een kijkje op onze menukaart!

Menukaart bekijken

Kom je gezellig eten?

Leuk! Onze keuken is geopend van 12.00 tot 20.00 uur. Reserveren binnen is in verband met de coronamaatregelen verplicht. Buiten reserveren raden wij ook aan door het beperkte aantal tafels. Tafeltje reserveren? Bel dan naar 0593-331277.

Neem je een hond mee? Leuk, daar zijn we dol op.

Drive thru
Reserveer je tafel
Onze drive thru is morgen geopend vanaf 17:00