Welkom

* AFHALEN EN BEZORGEN *

Vanwege de recente ontwikkelingen rond de verspreiding van het coronavirus kunt u op DINSDAG, ZATERDAG, ZONDAG en FEESTDAGEN thuis genieten van de heerlijke gerechten van het Wapen van Westerbork!

Voor meer informatie klik HIER voor de afbeeldingen van onze folder.


Online bestellen kan tot 15.00 uur op dezelfde dag. Na 15.00 is het alleen mogelijk om te bestellen via telefoonnummer 0593-331277
U ontvangt op de afhaal/bezorgdag een bevestiging per mail. Niet ontvangen? Kijk dan even in uw ongewenste email.

LET OP!*! Vandaag, zondag 31 mei, is 18.00 uur vol. Overige tijden kan er nog wel besteld worden. Maandag 1 juni, 1e pinksterdag, kan er ook afgehaald of bezorgd worden, dit graag telefonisch aan ons doorgeven. Bedankt!

 

Online bestellen

 


 

Op zoek naar gezelligheid in Westerbork? Eetcafé het Wapen van Westerbork is hét ontmoetingspunt voor vele lokale bewoners, evenals een gastvrije horecagelegenheid voor toeristen.

Heb je lekker gefietst of gewandeld door de bossen in de omgeving, dan is dit eetcafé in het centrum van één van de leukste dorpen van Drenthe de ultieme plek om lekker tot rust te komen en te genieten.

Gewoon. (H)eerlijk. Genieten.

Of je nu komt voor een kop koffie, een borrel of om een hapje te eten: de mensen van het Wapen van Westerbork staan voor je klaar. 'Gewoon. (H)eerlijk. Genieten', is daarbij het credo én de belofte van eigenaren Nico en Kim van der Veen. Iedere zaterdagavond kun je bovendien gezellig op stap in het café en om de week in de aangrenzende Bobobar.

Ervaar het zelf en kom gauw eens langs bij het Wapen van Westerbork!

Honden zijn bij ons ook van harte welkom!